Wij zijn op zoek naar een Projectmanager!

Heb je hart voor LHBTI’ers?
Heb je hart voor een inclusieve kerk?

Ben jij een duizendpoot?
Maak jij van projecten een succes?

De LCC+ is per direct op zoek naar:

Projectmanager LCC+

Ter bevordering van sociale acceptatie van LHBTI’s en gendergelijkheid in kerk en samenleving
Op zzp-basis/parttime


De LCC+ is een alliantie van christelijke LHBTI-initiatieven. We werken al jarenlang aan onze doelen door het uitvoeren van projecten zoals Homo in de Klas en HolyBe. We richten ons op christelijke kringen waar begrip en respect voor seksuele diversiteit en gendergelijkheid niet vanzelfsprekend is. Denk daarbij aan doelgroepen als scholen, kerken, jongeren, ouders etc. Dit doen we door bijeenkomsten, seminars, trainingen, publicaties en social media.

Sinds dit jaar hebben wij de unieke kans om meerjarige projecten uit te voeren om sociale acceptie van LHBTI’ers en gendergelijkheid in christelijke kring te bevorderen. Wij geloven namelijk dat de veelkleurigheid van Gods schepping een aanwinst is voor onze kerken en samenleving en dat ieder mens er mag zijn. De afgelopen jaren is er binnen christelijke kring een steeds sterker tegengeluid te horen. Dat maakt ons enkel gemotiveerder om positief te werken aan onze idealen. Want we weten dat een duurzame verandering vraagt om geduld en doorzettingsvermogen.

Unieke klus en werkomgeving

Je werkt in een dynamische werkomgeving. Enerzijds werk je met vrijwilligersinitiatieven die de projecten uitvoeren en stimuleer jij hen in de uitvoering van de projecten. Anderzijds werk je in de context van een strategische partnerschap met o.a. het landelijk kennisinstituut Movisie. In dit alles ben jij een verbinder en aanjager, die zowel goed is in de praktische uitvoering als samenwerken op strategisch niveau. Je wordt hierin ondersteunt door de stuurgroep van de LCC+

Jij herkent je hierin

  • HBO+ werk- en denkniveau met bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Visie Affiniteit met de LHBTI-doelgroep en doelstellingen van de LCC+-alliantie.
  • Affiniteit met en kennis van de orthodox christelijke stromingen en maatschappelijkeorganisaties.
  • Relevante ervaring met het laten slagen van projecten.
  • Coachende en inspirerende kwaliteiten in het samenwerken vrijwilligers en organisaties.
  • Creatieve geest voor het bedenken van programma’s en activiteiten.
  • Zelfstandige, punctuele en oplossingsgerichte werkhouding.
  • Ervaringsdeskundigheid is een pré.
  • Verbindend vermogen en bestuurlijke sensitiviteit.

Meer informatie en reactie

Voor meer informatie rondom deze opdracht kunt contact opnemen met Gert-Jan van Leeuwen: 06-22774576 of gjvanleeuwen72@gmail.com.

Je motivatie en CV kun je t/m zondag 7 mei 2023 sturen naar gjvanleeuwen72@gmail.com. Selectiegesprekken worden medio mei of in de avonduren of op zaterdag gevoerd.


Meer over de LCC+ en Verandering van Binnenuit2.0 

Als LCC+ geloven wij in diversiteit, veiligheid en samenleven. Wij geven stem aan LHBTI’ers in hun zoektocht naar hun identiteit en geloof. Vanuit onze missie voeren wij projecten uit om de sociale acceptatie van LHBTI’ers te bevorderen in christelijke kringen. LCC+ bestaande uit:

LCC+ is onderdeel van het strategisch partnerschap ‘Verandering van Binnenuit 2.0’ met Movisie en het Consortium Zelfbeschikking. Meer informatie over deze samenwerken vind je hier: https://www.movisie.nl/artikel/succesvolle-alliantie-verandering-binnenuit-krijgt-vervolg

Meer over LCC+
Wie zijn wij?

Sinds 2008 voeren wij projecten ten behoeve van de sociale acceptatie van LHBTI’ers in christelijke kringen.

HolyBe
Jongeren

In 2019 lanceerden LHBTI-jongeren het online platform HolyBe voor christelijke LHBTI’ers. 

Geheim Begin
Verhalen

Ben jij benieuwd naar verhalen van mensen zoals jij en ik? Op Geheim begin verzamelen wij verhalen in video’s, podcasts en blogs van LHBTI’ers en mensen die daar betrokken bij zijn.