HolyBe festival 2023

Het is eindelijk zover! De officiële tweede keer dat het HolyBe Festival wordt georganiseerd! Was je erbij de vorige keer, dan weet je nog hoe tof het was en kom je natuurlijk deze keer ook weer. Dit wil je niet missen! Was je er niet bij? Dit is je kans om aanwezig te zijn bij een heus festival, speciaal georganiseerd voor lhbtiq+-jongeren met een christelijke achtergrond. Jullie zijn welkom!

Meld je aan, neem je vrienden mee, vertel het aan iedereen! We hebben een onwijs tof programma voor jullie georganiseerd met bevlogen sprekers en prachtige live muziek van niemand minder dan Hanne de Vries!

Embrace Your True Colours

Wat mooi dat je bent wie je bent en dat je straalt en glinstert! Jouw kleuren zijn uniek. Wij geloven in een God die Liefde is en ons allemaal bijzonder en uniek heeft gemaakt. Wij allemaal op onze eigen manier, met onze eigen karakters, gekke dingen, mooie dingen. We zijn geliefd.

Maar jezelf omarmen, jezelf accepteren, dat kan best lastig zijn als je in de war bent, of het gevoel hebt dat je er niet (helemaal) bij hoort. Als je vragen hebt over je seksualiteit of over je genderidentiteit of over beide. Waar past God in dit plaatje? Wat wordt er van je gevraagd? En hoe vind je je weg in een complexe wereld vol mensen die meningen hebben waar je al dan niet iets mee moet?

Bij ons ben je welkom met al je vragen en je twijfels. Maar ook met je blijdschap, met je liefde. Met al je veelkleurigheid. We willen dat vieren met elkaar op dit tweede HolyBe Festival, dus we hopen je daar te zien!

Bekijk een sfeerimpressie van 2021

Meer over LCC+
Wie zijn wij?

Sinds 2008 voeren wij projecten ten behoeve van de sociale acceptatie van LHBTI’ers in christelijke kringen.

HolyBe
Jongeren

In 2019 lanceerden LHBTI-jongeren het online platform HolyBe voor christelijke LHBTI’ers. 

Geheim Begin
Verhalen

Ben jij benieuwd naar verhalen van mensen zoals jij en ik? Op Geheim begin verzamelen wij verhalen in video’s, podcasts en blogs van LHBTI’ers en mensen die daar betrokken bij zijn.