Ben je op zoek naar mensen zoals jij? Of dat nou christelijke LHBTI-jongeren zijn of andere ouders. En wil je dat online of offline? 


Offline

ChristenQueer is dé christelijke LHBTI-vereniging waar honderden mensen bij zijn aangesloten. Landelijk of regionaal worden er diverse activiteiten georganiseerd: inhoudelijk of gezellig. Voor de jongeren is er binnen de vereniging een aparte groep: de HoJo’s

Stichting Evangelische Roze Vieringen (ERV) houden elke laatste zondag van de maand een viering in de Oranjekerk in Amsterdam (om 15:00). 

Binnen de projecten van LCC+ organiseren we geregeld een landelijke conferentie voor een bepaalde doelgroep. Houdt hiervoor de website en social media in de gaten. 

Wil je buiten de landsgrenzen kijken? Het Europees Forum verbindt LHBTI’ers door heel Europa met diverse groepen en elk jaar een Europese Conferentie vol seminars en ontmoeting. 


Online

Op HolyBe.nl verzamelen christelijke LHBTI-jongeren zich, via website of Instagram. En voor ouders van of LHBTI’ers later uit de kast delen we verhalen op geheimbegin.nl. En ook de podcast Aan het Eind van de Regenboog, te beluisteren op Spotify.